Napravi PROMJENU!

Vrijeme je za Život

Kako radimo?

mjesec Promjene

1. razgovor

Rezervišete termin i javite se u dogovoreno vrijeme (detalje dobijete putem email-a). Razgovaramo oko 90 min o Vašoj trenutnoj situaciji. Pomoćiću Vam da dođete do jasnih uvida u to koje rješenje bi Vam donjelo odgovarajuću promjenu i razmotrićemo koje prve konkretne korake bi trebalo da napravite u tom smjeru ... Tada ćete odlučiti da li želite da ih napravite i da li Vam odgovara način rada sa mnom. Ako kažete NE - dobijate tu seansu besplatno. Ako kažete DA - zakazujemo naredni razgovor i dogovaramo koje korake ćete konkretno uraditi do tad. Takođe dogovaramo kada i kako Vam odgovara da izvršite plaćanje ovog mjesečnog paketa.

2. razgovor

Obično zakažemo par dana kasnije da bi Vi stigli da završite dogovoreni zadatak. (Zadaci su zanimljivi i zajedno ih usklađujemo prema Vašim sposobnostima i potrebama.) Bavimo se novim uvidima i blokadama/pričama kojima Vaš mozak misli da Vam pomaže (da Vas na taj način štiti), a kojima ustvari ometa Vašu željenu promjenu. Pripremamo konkretne i jednostavne prakse za prekidanje i promjenu tih obrazaca.

3. razgovor

Zakazujemo ga opet par dana kasnije da bismo u međuvremenu vidjeli kakve rezultate daju nove prakse. Između razgovora smo u stalnom kontaktu putem poruka i tako zajedno ispitujemo pojedinačne male korake koji Vas vode do promjene. Upravo tokom trećeg razgovora dolazite do jasne slike Vaših želja, aktivira se Vaša prava motivacija i pravimo konkretan plan akcije! To je "Plan za 21 dan" kako bi se novi uvidi i prakse ukorjenile i postale dio Vaše stvarnosti. Konstantno Vas pratim porukama kroz ostvarenje tog plana kako bi Vas podržala da istrajete i kako bi Vam moja pomoć bila pri ruci u slučaju novih izazova.

4. razgovor

Ovim razgovorom zaključujemo Vaš mjesec PROMJENE - osvrćemo se na to gdje ste bili i koliko ste u mjesec dana postigli. Slavimo! :) 
Osvješćujete razvijene i usavršene sposobnosti i razmatramo načine njihove primjene u Vašoj budućnosti. Pomažem Vam da definišete dugoročnije ciljeve i da napravite konkretne planove. Po potrebi dogovaramo dodatnu podršku.

"Snežanin pristup me privukao jer se razlikuje od rada klasičnog psihologa ili
psihoterapeuta, zato što u prvi plan stavlja upravljanje sopstvenom energijom."

- D.V.

"Ona će vam otkriti istine koje će vam pomoći da pođete putem izliječenja i samo-otkrivanja mnogo dubljim nego što ste mislili da je moguće."

- Kala

"Počeo sam cijeniti sebe, a
samim tim i ljude oko sebe. Svima nam ponekad treba pokretač, pa krenemo
naprijed."

- Stef

"Pomogla je meni na mom ličnom putu, a samim tim i mojoj deci, mojoj porodici, mojm prijateljima, mojim saradnicima."

- Linda

Zakaži 1. razgovor

Kliknite na "rezerviši termin", izaberite datum i vrijeme koje Vam odgovara, a potom unesite Vaš e-mail i ime. Na dati e-mail ćete dobiti potvrdu o zakazanom terminu, kao i dalja uputstva ... 
NAPOMENA: Vaš e-mail koristimo samo za našu direktnu komunikaciju. Mi ne prikupljamo Vaše podatke i ne šaljemo automatizovane poruke.

 1. KAKO RAZGOVARAMO? - Preko doxy.me platforme. Kada rezervišete termin, na dati e-mail ćete dobiti link koji samo treba da kliknete u zakazano vrijeme i unesete Vaše ime. 
 2. DA LI MORAM UKLJUČITI KAMERU? - Ne. Imate opciju da isključite kameru kada se uključite u poziv. Posebno kod prvog razgovora, dok još razmišljate da li želite da mi ukažete povjerenje.
 3. ŠTA JE TO ŠTO VI RADITE? - Pristup koji primjenjujem je originalno naš (SCM Novi pristup refanju - SCM New recovery approach) i on je kombinacija psihodinamičkog pristupa (to je kao igranje detektiva u psihologiji), novih saznanja iz neurologije i energetskog liječenja, kao i mojih empatskih i intuitivnih sposobnosti. 
 4. KAKO TO KONKRETNO RADITE? - Psihodinamički pristup nam pomaže da otkrijemo čime to sami sebe blokirate da napravite promjenu, neurologija nam pomaže da napravimo željene izmjene, a energetsko liječenje da aktiviramo i uskladimo Vaš prirodni energetski potencijal kako biste se osjećali stabilno dok prolazite kroz proces promjene. 

.. još pitanja i odgovora ..

Koliko to košta?

redovni mjesečni paket (€270) - 50%

paket PROMJENA 

135

30 dana prema opisu

 • 4 x 2h razgovora
  - ili 1h besplatno -
 • 1 mjesec neograničene podrške putem poruka
 • individualni koučing, vođenje kroz proces promjene
 • dragocjeni uvidi i pronalaženje konkretnih rješenja
 • pomoć u spoznaji i realizaciji željenog

Postavi pitanje..

NAPOMENA: Odgovaramo lično i ne šaljemo automatizovane poruke.

Zakaži 1. razgovor

Kliknite na "rezerviši termin", izaberite datum i vrijeme koje Vam odgovara, a potom unesite Vaš e-mail i ime. Na dati e-mail ćete dobiti potvrdu o zakazanom terminu, kao i dalja uputstva ...
NAPOMENA: Vaš e-mail koristimo samo za našu direktnu komunikaciju. Mi ne prikupljamo Vaše podatke i ne šaljemo automatizovane poruke.