Napravi PROMJENU!

Vrijeme je za Život

Zadovoljni klijenti 

Kako radimo?

tokom 30 dana

1. razgovor

Rezervišete termin i javite se u dogovoreno vrijeme putem kojim Vi odaberete. Razgovaramo oko 90 min o Vašoj trenutnoj situaciji. Pomoćiću Vam da dođete do jasnih uvida u to koje rješenje bi Vam donjelo odgovarajuću promjenu i razmotrićemo koje prve konkretne korake bi trebalo da napravite u tom smjeru ... Tada ćete odlučiti da li želite da ih napravite i da li Vam odgovara način rada sa mnom. Ako kažete NE - dobijate tu seansu besplatno. Ako kažete DA - zakazujemo naredni razgovor, dogovaramo koje korake ćete konkretno uraditi do tad i kad i kako Vam odgovara da izvršite plaćanje ovog mjesečnog paketa.

2. razgovor

Obično zakažemo par dana kasnije da bi Vi stigli da završite dogovoreni zadatak. (Zadaci su zanimljivi i zajedno ih usklađujemo prema Vašim sposobnostima i potrebama.) Bavimo se novim uvidima i blokadama/pričama kojima Vaš mozak misli da Vam pomaže (da Vas na taj način štiti), a kojima ustvari ometa Vašu željenu promjenu. Pripremamo konkretne i jednostavne prakse za prekidanje i promjenu tih obrazaca.

3. razgovor

Zakazujemo ga opet par dana kasnije da bismo u međuvremenu vidjeli kakve rezultate daju nove prakse. Između razgovora smo u stalnom kontaktu putem poruka i tako zajedno ispitujemo pojedinačne male korake koji Vas vode do promjene. Upravo tokom trećeg razgovora dolazite do jasne slike Vaših želja, aktivira se Vaša prava motivacija i pravimo konkretan plan akcije! Obično je to "plan za 21 dan" kako bi se novi uvidi i prakse ukorjenile i postale dio Vaše stvarnosti. Konstantno Vas pratim porukama kroz ostvarenje tog plana kako bi Vas podržala da istrajete i kako bi Vam moja pomoć bila pri ruci u slučaju novih izazova.

4. razgovor

Ovim razgovorom zaključujemo Vaš mjesec PROMJENE - osvrćemo se na to gdje ste bili i koliko ste u mjesec dana postigli. Slavimo! :) 
Osvješćujete razvijene i usavršene sposobnosti i razmatramo načine njihove primjene u Vašoj budućnosti. Pomažem Vam da definišete dugoročnije ciljeve i da napravite konkretne planove. Po potrebi dogovaramo dodatnu podršku ...

Zakaži 1. razgovor

Kliknete na dugme "rezerviši termin", pa "privatna seansa" i otvoriće se kalendar sa terminima. Izaberite datum i vrijeme koje Vam odgovara, a potom unesite Vaš e-mail i ime. Na dati e-mail ćete dobiti potvrdu o zakazanom terminu, kao i dalja uputstva ... 
NAPOMENA: Vaš e-mail koristimo samo za našu direktnu komunikaciju. Mi ne prikupljamo Vaše podatke i ne šaljemo automatizovane poruke.

 1. KAKO RAZGOVARAMO? - Preko Skype-a ili Viber-a ( .. ili ako imate neku drugu ideju koja Vas neće ništa koštati, slobodno predložite). Kada rezervišete termin, na dati e-mail ćete dobiti poruku sa detaljima ...
 2. DA LI MORAM UKLJUČITI KAMERU? - Ne. Posebno kod prvog razgovora, dok još razmišljate da li želite da mi ukažete povjerenje. Sasvim je prirodno da će se neko osjećati opuštenije ako se ne gledamo dok razgovaramo.
 3. ŠTA JE TO ŠTO VI RADITE? - Pristup koji primjenjujem je originalno naš (SCM Novi pristup refanju - SCM New recovery approach) i on je kombinacija psihodinamičkog pristupa (to je kao igranje detektiva u psihologiji), novih saznanja iz neurologije i energetskog liječenja, kao i mojih empatskih i intuitivnih sposobnosti. 
 4. KAKO TO KONKRETNO RADITE? - Psihodinamički pristup nam pomaže da otkrijemo čime to sami sebe blokirate da napravite promjenu, neurologija nam pomaže da napravimo željene izmjene, a energetsko liječenje da aktiviramo i uskladimo Vaš prirodni energetski potencijal kako biste se osjećali stabilno dok prolazite kroz proces promjene. 

.. još pitanja i odgovora ..

Koliko to košta?

redovni mjesečni paket (€190) - 25%

paket PROMJENA 

140

30 dana prema opisu

 • 4 x 90 min razgovora
  - ili 90 min besplatno -
 • 1 mjesec neograničene podrške putem poruka
 • individualni koučing
 • dragocjeni uvidi i pronalaženje konkretnih rješenja
 • podrška u spoznaji i realizaciji željenog

Postavi pitanje..

NAPOMENA: Odgovaramo lično i ne šaljemo automatizovane poruke.

Zakaži 1. razgovor

Kliknete na dugme "rezerviši termin", pa "privatna seansa" i otvoriće se kalendar sa terminima. Izaberite datum i vrijeme koje Vam odgovara, a potom unesite Vaš e-mail i ime. Na dati e-mail ćete dobiti potvrdu o zakazanom terminu, kao i dalja uputstva ...
NAPOMENA: Vaš e-mail koristimo samo za našu direktnu komunikaciju. Mi ne prikupljamo Vaše podatke i ne šaljemo automatizovane poruke.