Mi smo SCM

Mi pomažemo ljudima da ..
iz mrtvih uglova ❌
crnih rupa 🕳
i začaranih krugova 😵
.. dođu sebi 🙂💚

Ako ti je teško, ne znaš kuda ni šta dalje, osjećaš se iscrpljeno, depresivno, zakočeno, pogubljeno, usamljeno.. pomoći ćemo ti da se suočiš sa trenutnim životnim izazovom na drugačiji, moćniji način i da dođeš do konkretnog rješenja kako da napraviš promjenu. 
Naš pristup je jednostavan i efikasan. Dobijaš zanimljive zadatke i razvijaš nove prakse osmišljene u skladu sa tvojom ličnom situacijom.
Neprekidno učimo, razvijamo naše sposobnosti i stvaramo nove metode rada.


Ljubav je naša vodilja.
Zdrav i Sretan svijet je naša misija.


SCM New Recovery Approach (Novi Pristup Refanju) je baziran na psihodinamičkom pristupu, savremenoj neurologiji, raznim modalitetima energetskog liječenja i na Snežinim empatskim i intuitivnim sposobnostima. Psihodinamički pristup je kao rad detektiva u psihologiji - otkrivanje manje vidljivih, a suštinskih uzroka. To je način pristupanja podsvijesti klijenta i otkrivanja obrazaca koje treba promijeniti. Neurologija nam pomaže da taj sadržaj podignemo na svjesni nivo i da se on uskladi sa onim što klijent zaista želi i što mu je potrebno. Razne prakse energetskog liječenja pomažu klijentu da dostigne i održi optimalni nivo energije i da se osjeća opušteno i sigurno tokom procesa promjene.

Ovo je Sneža,
Life coach (Životni trener) u SCM

Možeš raditi sa njom uživo ili na daljinu.
Sneža ima kako profesionalno, tako i lično iskustvo u post-traumatskom rastu i izlaženju iz ovisnosti. Takođe ima Life Coaching sertifikat odobren od strane Association for Coaching, kao i CCAR Recovery Coach sertifikat odobren od strane NYCB.
Dio njene lične priče o ponovnom rođenju ćeš naći u njenoj knjizi "REBIRTH or about post-traumatic growth", a kako je izašla iz aktivne ovisnosti pogledaj u "Moje refanje" (My way out). 
Možeš je čuti i vidjeti i u drugim samo-pomagalima na engleskom jeziku iz naše ponude.

Adresa: Herceg Novi, Crna Gora

Telefon: +38268444612

E-mail: contact@scmontenegro.com